Ауто – мото Берза на Новосадском сајму од 2.- 4. октобра

Друга Ауто Мото берза организоваће се у периоду од 2. до 4. октобра на Новосадском сајму. Радно време берзе за посетиоце биће у петак од 13 до 20 часова, а викендом од 10 до 20 часова. Организатор манифестације је Савез возача Војводине, а суорганизатор је Новосадски сајам.

На овогодишњој Ауто-мото берзи учешће је потврдило преко 50 излагача половних аутомобила, олдтајмера, персонализованих возила., мотора и ауто-мото опреме. Централни догађај је Сајам половних аутомобила, доставних возила, мотора и опреме. На сајму ће се представити велики број ауто школа, ауто-мото клубова, бициклане и удружења, организоваће се берза макета и играчака аутомобила.

На око 16.000 м2 излагачког простора, посетиоцима ће бити презентована богата понуда половних аутомобила и ауто-мото опреме. Имаће прилику и да се друже са љубитељима мотоциклизма, као и да уживају у мноштву активности које су спремили излагачи.

Један од главних догађаја у Војводини представља и чувени дефиле мотораша који ће се ове године у част затварања мото сезоне одржати 3. октобра у Новом Саду. Чувени двоточкаши и представници бајкерске субкултуре ће дефиловати новосадским улицама до Новосадског сајма где ће посетити АУТО МОТО берзу.

С обзиром на то да нам је здравље и безбедност излагача и посетилаца на првом месту, током догађаја поштоваће се све препоручене мере Кризног штаба Владе Р. Србије, а у циљу сузбијања ширења КОВИД-19 вируса. Посетиоци ће у Хале моћи да уђу искључиво са маскама. На улазу у сајам бће мерена температура, поштоваће се физичка дистанца, а самим тим биће ограничен и број посетилаца који у једном тренутку могу да буду у затвореном простору (4м2 по особи). Обезбеђена су и средства за дезинфекцију излгача и посетилаца, док ће и сам простор бити редовно дезинфикован.

Цена улазнице за посетиоце је 200 динара. Уз сваку куљену улазницу Атлас сервис додељује бесплатну помоћ на путу у трајању од 3 месеца. Улазнице ће се продавати на благајни на улазу у Новосадски сајам и преко GIGSTIX -а.

извор: РТВ
фото: EPA/YURI KOCHETKOV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *